Wednesday, August 5, 2009

I AM NEW? hehe

tadaa!!!

hey guys..sile jwb soklan2 di bawah eh :


1) korang ade problem kulit?


2) ade mslh bau badan?


3) ade mslh kaki cekam?


4) takut dgn wabak Influenza?


cheeewahhh....mcm promote ape jek haku neh kan. ade gaye2 budak wat MLM tak? haha.


okay...camni citenye. last week ade sorang kwn lame dtg jumpe aku. sebulan lepas dia ade call jugak tp dia promote 'sabun org kaye'...yakni eumora. tp aku tak bape berminat sgt sbb musabab yg mls nk type kt sini. pendek kate...mahal sgt dan aku tak sampai hati nk pakse org beli.


so yg last week dia dtg..tp bwk produk laen. dia bwk D'Argano neh. aku jenis kalo aku tak try..aku taknak promote. kalo aku try then bagus...aku akan promote. alhamdulillah..berkesan. aku tak pentingkan sgt muke chantek2 neh..cukop skadar tak bermasalah...so aku gune skali kat badan. serius tak tipu...aku dah tak pakai deodorant. tidak pakai langsung!


aku suke sbb sabun nih tak mahal...sebuku rm30 jek.

boley tahan sebulan kalo pakai badan.

kalo muke jek rasenye lebih sebulan boley gune.

pastu dia tak mudah kembang..kirenye kalo terendam air, dia tak berlendir atau kembang.
aku bukan copy n paste ape yg budak tuh ckp ok...ini ape yg budak tuh ckp n aku buat sbb nak buktikan dan mmg terbukti.

kalo nk cite lg panjang...lg la panjang psl bahan la ape semua.



so guys...marilah beli sabun ini. kalo nk...email @ call @ sms aku ok!!


eh excited lak aku haha.


muahx muahxxx!!!!



8 comments:

eimah said...

apekah ini?????

nasaoji said...

rm30?...saya sgt meskin nak kuarkan duit smanyak itu..

sabun mandi saya RM5.99 sajok...ayam brand...;( , tahan 2 bln!... ;p

nurulfive said...

eh serius best sabun nih.

aku bukan memaksa org beli...cuma bercerita psl brg best yg aku dh gune dan boley suh org laen gak gune.

kalo baru nk try..boley beli yg rm10 punye..kecik ar tapi. aku gune sblm nih yg kecik tuh seminggu...gune tuk badan dan muka.

dan jugak utk jimat..aku gune tuk tmpt tertentu jek such as under arm(ketiak)..tengkuk..muke..dan kaki coz kaki aku suke gatal2.

dadaa...

eimah said...

owh sabun nih...ye aku penah dengo pasai ini produk kebanyakkan sume kate sgt b'kesan...aku kene pk dl nk try ke idok...nnt aku bitau okey

nurul said...

ehe. ok jek. kalo nk ko bitau jek aku k. aku nih menjual pon sambil memakai gak sabun nih. setakat nih serasi ngan aku.

SHeRRY said...

gua rasa nak test laa.. eumera lama dah abis.. tapi mak gua cakap "BERHENTI MINUM COKE" hahahhahah...

nurulfive said...

merah...gua dr arituh nk bitau lu psl sabun nih tp xsempat and baru nk cube mase tuh.

now...dah boley la kan.

orang biasa said...

wah eini..caiyok!!!!!
aku nak free sekali test bleh,heheee...