Friday, August 21, 2009

dua ribu sembilan

dua ribu sembilan :: thn 2009
dua ribu sembilan :: rm2900
dua ribu sembilan :: rm2009

byk makne dua ribu sembilan kan...ini lah yg dok terpikir2 dlm pale otak aku sepanjang mlm tadi. mcm2 pk...nk nanges mcm malas. blm tahap menanges lagik. tapi mmg memberi dugaan yg maha hebat lah. mungkin jugak dugaan dan mungkin jugak cobaan yg aku patut rase utk buat aku lebih kuat dan matang. dan jugak peringatan untuk aku supaya jgn mudah lupa dan alpa pd perkara2 yg asas dlm hidup.

sedar tak sedar dah august...esok dh nk puasa. sebulan lagik nk syawal. masa berjalan tanpa sedar..menangis dan ketawa silih berganti. hidup mengajar dan kita belajar utk kebaikan kita juga.


smalam rase sedih ade..konpius ade..blur pon ade..fed up pon ade. seblom tido bace yassin cuba2 tenangkan diri...jgn pk2 yg mcm2. alhamdulillah pg nih ok sket..tak serabut cam smalam. harap2 ok jek harini..harap2 aku tak emo.

eh ntah laa..


NEXT!!!

smalam aku g syuen...melepas tensen pegi secret recipe ngan cousin aku. ngarut tol. then tgk dpn syuen dorang dh naek banner utk buffet bln puasa. huuuu besttt siott!! rm20.00nett!!!!! huhhh mcm kompem jek buat kt syuen utk org2 perak...ape mcm??? aku tak penah try buke pose..tp so far kalo hari2 biase tuh food dia not bad laa sedap gak. kalo ade respon insyaAllah aku akan cube usahakan (mar..rasenye mcm aku ngadap muke ko jek haha).
yg pasti..bukan di awal puasa nih sbb mesti ramaii gilerrrrr org dapat pulak gaji baru masok kan. so..tunggu dh slow down sket then baru ar pegi. oh ya..org2 kolumpo kalo berminat pon boley jugakk takda hal punyaaa haha.

oret eh...nanti ade mood aku sambung lagik.

5 comments:

nasaoji said...

bagu tau, aku kan tamak, mana tau, time aku kat ipoh..;p

realisticjunky said...

camner nak bukak fb ko?send kat phone aku ek-buta fb[ada gak org cam aku ek]

nurulfive said...

huhu okeh odah..no probs, akan ku announce kan di sini kalo kompem.
mar :: sila2 la mencelikkan diri eh haha.

eimah said...

wakakakaka...mantop ooi...akan ku gagah kan diri utk itu kalo jd....i'Allah

orang biasa said...

memang best pon syuen.. sekolah aku penah buat buka posa sanner...pueh le round,lepas solat megrib 3,4,5,6, round lagi..hikhikkk.. tamak halobanya bunyikkk