Saturday, August 1, 2009

aktiviti

hehe.
ini sepatutnye entry yg aku nk post smalam tp lebih excited cite psl video tuh so tangguh psl aktiviti di hari kamis.
kamis...as usual, cuti lah. then aku kontek na..ajak kuar tgk wayang. dlm kol 12.30 aku grk dr umah..amek na n gi ipoh. isi perut dulu pape hal...dua2 kelaparan, layan johnny's. abes makan dlm kol 2.30 teros g wayang...tgk cite ape ade.
untuk pengetahuan semua...aku blm tgk transformers ok!!! so mmg aku nak sgt amat ingin tgk! tetapiii......kol 6.15ptg plg awal. wut do we expect kan? dah aku yg pegi time2 yg org dh tak tayang...naseb lah. then teros decide tgk 2 wayang skali. cari punye cari...hehehehehe, SETEM!! stakat neh aku tak penah kecewa dgn hasil kabir bhatia...so aku tgk ar, kol 3ptg!
besstttttttttttttttt.....!!! lebih best bile ko blm tgk pon gezek dia kt tv then tros tgk wayang coz ko takkan tertunggu2 scene2 tertentu. wahhhhh serius best siottt!!
kire berjaye la kabir buat cite komedi.
wahai anda2 sekalian....pegi lah beramai2 tgk SETEM. kalo rase tak best...sori ar kan, tp aku tgk mmg best gilar...bukan lawak spastik!(hoho bahase seni niiii...)
then tgk plak transformers...bestttt sampai sakit bontot sbb lame bebenor cite nyer. tp crowd mase transformers tak best...deme cam tak reti melawak. senyappp jek...gelak pon memalu.
maleh nk carik poster transformer letak kt sini. aku ltk setem jek yg aku amek gambo arituh.
penat ahhh.....
::MEH LA DTG KEDAI AKU!!!!
fuhh...letih dibuatnye bile IPT2 tutup neh......

2 comments:

realisticjunky said...

sampai ati....huwa.x ajk aku tgk setem!!!!!

nurulfive said...

huk?? aiyokkk...
eh aku tgk ngan member aku time keje la wehhh...tgk ari kamisss okehhh cik loyer...

tp aku takde hal tgk lg skali

hahha