Wednesday, September 1, 2010

dicuit rasa hati

tipu kalau aku kata tak rindu
tipu kalau aku kata aku dh let go
tipu kalau aku kata aku selesa dgn 'hidup baru' ini
tipu kalau aku kata hati aku tak terusik

ooi rindu apak.

bila driving, mesti rasa apak ada kat sebelah
bila dgr lagu beatles kuar kat radio, rase pelik kalau nyanyi sorang2
bila kuar dgn mak, dok pk nak makan mana..taktau nak mintak suggest sapa
bila sibuk nak raya nih, pelik sbb tak pegi beli sama2 baju apak
bila follow kete besar yg slow atas jalan, taktau nak joke dgn sapa

ya, ooi tahu apak bahagia sekarang
ooi tahu apak dh tak sakit sekarang
ooi tahu apak dah tak derita

hari ni mase driving pegi keje
ntah cemana, hati tercuit
agaknya sepanjang ramadhan ni
cuba taknak pk byk
cuba taknak ngenang2 sgt
tapi ooi control, ooi senyum je


hm
ooi tahu, ooi ok
ade kawan ckp,
mcmana sekalipun, apak tetap di hati
sampai bila2.

terima kasih apak.



al-Fatihah buat apak.

1 comment:

Fatmawati said...

ooi sabar yea... mak su pun rindukan pak teh... al-fatihah...