Friday, May 1, 2009

korek memori


mari kita bersama2 mengimbas memori 10thn lepas!!
tadi aku dok dpn tb umah aku neh sambil main ngan lina.
then dia tarik satu album dannn jeng jeng jenggg!!! inilah hasilnye!!
serius aku tergelak2 tgk and aku tak ingat bile aku snap sumer neh.
aku terpakse tangkap semule gune webcam nih sbb takdok scanner haha redha jek ok tgk all the pictures!

org2 kuat kelas aku ok!! odah kire otai la(hahah) sbb dia cool jeee..serius aku salute kat ko odah.

deqnah...skang journalist kat tv9. pon dh lame senyap..udah bape kenduri dia missed ntah. huhu.

krol!! dah kawen ye...aku mcm tak caye. aritu aku ngan gyah g umah mak mentua dia kt bt gajah n best laa coz dh lame tak lepak n bual cmtuh n aku rase mcm kami neh tak penah berubah kot. ayooo 10thn and tak berubah?? hahaha...

ini aku pasti kat belakang kelas aku..3rushd huhuu.

there..hudashim.

purah..hmm tatau mane pegi walopon dh byk event yg kitorang buat dan munculkanlah dirimu purah!!

yg bulat kuning tuh lynda hakim..walopon dh lame aku takkan lupe name dia sbb mase zaman aku tuh unik la kan.

jaja...skang kat mane eh? tak sure..last aku dgr kat sabah.

munirah zainul mukhtar...huhuu name penuh aku ingat, skang kt mesir rasenye and married already.

dayu aka kaklong...married and staying at putrajaya. sejak dia kawen aku blm jumpe lg..hm camtu la kan bile dh kawen. but serius meriah okk wedding dia!


huhuu..aku tau aku snap dr tmpt duduk aku haha .


ohh.....ini anak2 dare yg duduk row belakang aku.
saybah...hihi dok seblah aku, satu zumrah ngan aku. skang tatau kemane n mane rupe.
ada..dah kawen kot rasenye.
rozy...skang kat kuala, last aku dgr keje kat idrisiah but skang tak sure.
ann aka sofhan jamila...status unknown huhuu aku tak kontek dh ngan dia. tunggu je la kad kawen ye.


hahahaha seriusss aku tak HENGAT bile aku snap ini gmbr coz ini bukan kelas aku! ahhahaha
tak larat plak nk type byk2 bcoz most of org dlm neh slalu jumpe kecuali eliss!! rendu lah kat eliss. dann kecuali yg berstatus ???? ahhahaha tetttttt.


eh yaa...nih adiah ape eh? and akak nih sape eh?



same gak...tak hengat pape pon ok. huhuu...


tlg sape2 tlg aku kembalikan memoriku yg hilanggg.........




tulunnn tulunnnn....


ahhahahaha maap lah eh..emosi sket haku ahhaha





waaaaaaa...............best toll. kawan2...nanti aku upload lg kalo jumpe eh haha.
muahx2!!
nk g lunchh!!




5 comments:

maru said...

hahahaha nape ko potong gambo dier n then letak kat atas.apesal ko x tulis 'unknown identity' hahahaha gila berbekas ko ngn dier.
wei gambo2 ko serius aku x ingt apekah.'memory remains' konon.hhahaha tp aku suker coz muka aku x berubah! awek muda sungguh! ;p

nusk said...

ceh ngaku awet mudah lak.watever mmg la aku rindu beno memori idrisiah.. dapat jgk bwk bsama till now. alhamdulillah...byk nye ko update.pape pon tentiu for introducing dan tlah membz kan diriku ini hiiiii.take care all d best! cu soon! hows kak ct????

nurulfive said...

wahhhh pjgnyaaa comment........hihii. mungkin aku gumbira kot skg then rajen la bukak entry. eh hello miss maru...ko tak berubah, tp kami look younger ok!!! wahahha.
anyway gyah..bout that, we story later lah huhu.

nasaoji said...

aku nak truk gak le gambo dolu2..

weh..ko emo sungguh yer...

ko dulu adalah antara org2 yg slalu duk bwk kamere!!

orang biasa said...

sib baik tak sekelas ngan ko,huhuuu...lau tak habis terjaja gambar comei aku dolu2,kuikuikui...
aku ingat g mase ko datang melawat kitorang bawak eskrim cokelat rice..stat dr, aku tergilak2kan eskrim lagu tuh,huhu..mase tu berlegar2jer dlm pale haku apesal la ko tak ters stay study sesame kitorang kurg2 sampai habes PMR..anyway skg syukur sngat masih tak lost kontek ngn ko...harapnyer bekekalan sampai bebile...