Sunday, October 30, 2011

Islamic Book Fair

Menghabiskan 2jam kat KL Sentral.
Di atas ini hasilnya.
Hajat tidak kesampaian.
Bukan nak cerita yang buruk-buruk, cuma bak kata orang-orang lama 'indah khabar dari rupa'.
Berita yang dicanang-canang ber'percent-percent' diskaun hanya janji manis organizer.
Sepuluh percent untuk semua. Ada yang terpilih yang lima puluh percent. Disebabkan dah sampai sana pukul 4lebih, tak ada pilihan untuk patah balik ke bangi dan pegi sendiri ke office JS yang ada tiga puluh percent.
Bila sembang-sembang dengan adik yang jaga booth JS, dia bagitau organizer yang tetapkan.
Kecewa di situ.

Tak apa. Ini pengalaman.
Dah berangan-angan nak beli buku sambil bawak sampai tak nampak jalan, tak kesampaian.

Okeh. Going to Putrajaya!
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 comments:

nusk said...

nice meeting walaupun kejap dan aku macam larat tak larat kan...

epitjack said...
This comment has been removed by the author.
epitjack said...

O'oi..K.epit nak pinjam "Ikhlas A.K" by Nirrosette tu boleh tak nanti?

realisticjunky said...

lepas k.epit aku plak nak pinjam ye.boleh tak? thehehe

eimah said...

patu pas kat aku plak eh :p