Friday, February 26, 2010

haiyakkk!!!

ape lah yg susah sgt hoi!!!

cakapp....cakappppp.........belajarlah menjadi kejamm!!!

ya Allah...permudahkanlah segala2nya.

maru: kali nih memang WAJIB menjadi singa!!!! thanx sifu!(ngeeee...)

thanx odah n wa jugak....muahx!!

4 comments:

realisticjunky said...

ko kena duduk ngn mak ko, cakap ngn dia, dgr dia bagi nasihat2 yg akan buat ko rasa berasap, bila dah cukup berapi, ko terus gie kedai. confirm ko xkan teragak2 nak sound direct je ;) . takpun ko call aku, meh aku sound ko dulu hahaha

p/s:when d time comes u must do me the same favour ;p

nurulfive said...

huahahah....i just did!!
everything is okay now..i hope haha.
anyway a BIG thanks to you. sgt laen berbeza bila mendengar dr ko dan org laen. ngehngeh.

:: yes yes yes sure my dear..

realisticjunky said...

ceh.dlm erti kata lain ko nak cakap mulut aku laser arr.. ;)

nurulfive said...

hahah tidak tidak. ko tak laser..cuma ko terlebih jujur dan tak heran perasaan org. tapi itulah ciri2 yg perlu ada pon utk org cam aku neh.

dan aku prefer ko sbb intipati nye slalunye selari dgn hati aku...hehe