Thursday, February 4, 2010

senapas yg teguh

sesuatu yg baik telah berlaku.
yep..tak susah sebenarnya, hanya memerlukan keteguhan yg senapas and then legaa~
satu benda besar telah selesai..cuma sedikit risau dengan hasil yg bakal terjadi. oh Tuhan, aku mohon kekuatan dan kecekalan utk apa sahaja yg bakal berlaku. mmg aku selalu ckp kat org 'jangan sesekali meletak harapan atas apa saja yg kita lakukan sbb nanti kita akan kecewa bila apa yg kita dpt tak seperti yg diharap' tapi manusia kan..at least ada sikit harapan. takpe, harapan ini adalah satu doa. amin..

aku sedang menggalakkan diri menulis dan menulis dan menulis. dalam erti kata lain..menaip, menaip dan menaip hehe. tgh mencari kembali diri aku yang 12thn lepas..yg tiada masalah bila ada pen dan kertas di tgn. yg sentiasa mempunyai cerita di dalam imagin.
aku try gak pikir kat mana dan bila terhentinya semua tuh. bila akhir kalinya aku menulis dgn gembira dan penuh excited. hm mgkn jugak berenti 6thn lepas sejak memegang gunting haha.
hm tah eh..mgkn jugak. sbb skrg neh aku sgtt gembira bila dapat buat customer tersenyum dgn rambut baru.


hm love what u have~

3 comments:

nusk said...

senafas yang teguh..i like the tajuk

realisticjunky said...

keteguhan yg senafas and then lega~ bnyi cam sembelit jer. hahahaha just joking. i'm in a good mood though nothing new happen. =)

nurulfive said...

ngahahah sembelit katenye!!

lebey kurang ar tuh cume bezanya bukan di 'situtttt' haha..

good mood eh?? yes u should!!