Friday, January 8, 2010

pembuka tahun baru yang bahagia(walopon wengg kpala aku)

cameron 1st edition hahahah.....peace!!!!!
(dr kol 2ptg td upload tp bz so camni la jdnye)
















ku bernafas dengan ego~(curi ayat firdaus anuar haha)


kami sgttt bahagiaaaaaa~~


see!!!!! mane laaa aku tak WENGGG!!

ehheheh...thanx jugak beb~~~~muahxxx!!!


6 comments:

nusk said...

gadis dan bunga..makin suwwitt la korang nih sejak masuk usia 25tahun...baru aku perasan! aku gak tua...cesss..cis

realisticjunky said...

jie~xpe nnti ko bergambar time spring ek.mesti nampak 'lady' giler. bak kata cikgu apa ntah masa kat madid dulu, org perempuan 'anggun' bukan 'macho' hahaha [aku x suka cikgu tu]


ooi~weh next time pun klu pg aku yg drive.itukan kereta aku.x patutla suh org lain drive ;p ceh ko nmpk apa yg aku tulis. isu itu belum berakhir yer.semalam petang aku di brainwash sekali lagi di 'indulgence'. sib baik kat indulgence so i can enjoy the food ;p ye, aku order meal yg plng mahal.hahahahaha klu dorg brainwash aku kat smoke house confirm aku terima aje. hahahaha

nurulfive said...

gyah: ngeee...betol la weh, agaknye sempena kitorang dh umo 25 kot hahaha. anyway now worries dear..ko punye pasal, kitorang sanggup daki cameron lagik! (hoo lagikk???)
mar: oh tidakk yeee....next time aku pinjam kete mak aku so aku yg akan jd driver hauhauahuahauhaua (perlukah sampai 2-3bijik kete naik atas semata2 nk jadi driver semata?? hahaha)

realisticjunky said...

hahahahha next time kita lambung syiling tgk sape yg jadi driver.kalau naik keta mak ko la. tp klu naik keta aku, mmg confirm la aku drive.demi kebahagian semua ;p maklumla aku kan klu pening mesti bad mood lah ape lah, nnti sape nak ceriakan keadaan? sape?

orang biasa said...

korang pegi bedua jer????!!!!

nurulfive said...

iye ruhinah~~sbb tuh la aku tgkp gmbr dia n dia tgkp gmbr aku jek ahahha