Friday, September 4, 2009

Siti Nurhaliza dan Nur Amina



haha...ape kes? tetibe gamba siti terPAMPANGGG!!! hehe...dh lame amek gmbr nih kt blog mane tah but blm sempat nk post entry. gmbr ni mase dia kt konti suria fm. dan gamba ni jugak menjadi bahan untuk abg aku ngate aku...sbb aku suke sgt ngan siti. kate nye pakai tudung 'sanga' atas kepale. ape itu sanga?? hehhe org perakkkk...sile sebut dgn betulll, sanga!! sanga = tudung saji.


huhu pedulik lah kan.


then sempena ngan merdeka kan ker astro buat cenel siti..wahhhh puas hati!!! tgk balik konsert SATU ulang ulang ulang ulanggggg....sampai cousin aku si paeh nk termuntah dh haha. ade yg kate aku rugi beli tiket rm250...dia tgk free. aku tak rugi pon...live ngan recording sgt berbeza. dan ade baju yg dia tak pakai mase tu. kire nye konsert mlm yg ke3 tuh perfect lah!!! hehehe.

(btol tak gyah?? hahaha)



mengimbas kembali sejarah aku dan siti (chewaahhh...). dulu..hmm amat membenci dia ye! tatau la apsal..tp rasenye aku tau hehe. biase la kan..asalkan ade org yg excellent dan cun, mule la tak suke haha. but mase tuh ade gak lagu2 dia yg aku layan. tapi kalo je ade kt tv..mesti tukor cenel. but mase lagu aiyi zaman aiyi makan tuh tah cane cam suke sket.

then nk jadikan sbb..aku dh join bidang rambut n keje kt subang. dpt plak team aku keje tuh slalu buat keje2 ngan artis2 neh. so..bertemu lah aku dan siti buat pertama kali hahaa jeng jeng jengg.

serius...tergamam kot mase nampak dia....sangatttttt lawaaaa. mase tu kt rtm. ternganga jap aku. tapi mase tuh tak jumpe direct sbb bz. dpt tgk pon jd laa. then beramah mesra ngan nurul shukor...gitu gini. then pas2 tu..ade la jumpe siti n sembang2 sket ngan dia. oh..trust me, bile korang dh join ngan artis2 neh..automatically kome akan tau mane plastic and mane kaca haha yelaa...makne nye mane yg buat2 or ori kan. siti relax jek..tak kerek, n sembang cam org biasa.

ishh...kang melebih2 lak aku cite kang.


camtuh la bermula nyaaa....dan sbb itu lah jugak aku dh menambah kawan yakni jd kawan sbb same2 minat siti.

oppsss dan jugaaa...ade customer2 aku siap dh chop aku fanatik siti ye. sbb..tiap kali dia dtg kedai aku, lagu siti haha. (eh...tp kebetulan jek ok. aku ade je psg lagu mariah carey, faizal tahir, hujan..mcm2 lg tau) eheks. so far..sejak aku minat dia secara terhormat neh, 2 album terakhir dia aku beli. eh..2 ke 3 tah. and..the latest album launch mase birthday aku ye!! haha bangge sensorang aku mase tuh.


waahhhh...pjg lak eh entry kali neh.


yg sebetulnye taktahu nk cite psl ape..blm berminat cite psl diri sendirik lagik. nanti2 lah.


oh ya...eh, kome tgk NurKasih tak? tv3 kol 9mlm ari Jumaat yakni hari ni!!!! wahhhhh best best. mlm nih. nih pon bende yg aku addicted skang neh. hm dah lame takde cite yg memberi impak camnih skali. impak untuk diri aku tidak ke mane2 lepas keje ari Jumaat haha. dan mak aku pon akan geleng kepale sbb aku tak g masjid hehe.

aku suke sgt sbb takleh nk agak ape yg akan jadik. walopon ade yg mengena ape yg aku agak..tp it still interesting n saspen!
penat dah cari gambo nur kasih...ini jek yg dpt. aku nk cari gambo deme pegang tgn dlm teksi tp tak jumpe hehe. worait sahabat handai rakan taulan...marilah tgk nur kasih mlm nih!!!!
:: jgn lupa sedekahkan al-fatihah dan yaasin kepada arwah Mohd Jamil b. Abdullah.
peace!!

6 comments:

wa said...

OMG o'oi, u actually met SITI? wow! bukan calang2 la o'oi kwn ku sorang nih! aritu pun my bro n sis in law, jumpe siti.. heeii.. bertuah la bdn, den tak jumpo pun laie.. oh ya, o'oi.. aku nk gunting rambut nih, ko ade buat treatment rambut tak? semenjak dah bersalin nih, gugur rambut banyak betul! sedih tgk rambut bersepah2.. ade advice tak? aku amik multivitamin gak, tapi kekadang lupe amik.. hehe.. kalo ade treatment yg berkesan dan menarik, aku sanggup dtg ke kedai ko yg nun jauh di sana! haha! insyaAllah

nurulfive said...

mase jumpe siti dulu atas urusan keje so tak dpt nk excited2 sgt..kene kontrol la kan haha. tp serius takkan nyesal kalo minat dia. dah puas 2thn dok belakang pentas jek..bile tgk konsert dia itu hari amattttt bestt!!!

la..dtg jek la kedai aku. rmbt gugur lepas bersalin mmg normal tp kene tgk gak cane gugurnye..kalo ade replace, ok lah takyah risau sgt but kalo gugur yg teros kosong jek tmpt yg gugur tuh..there must me somethong wrong lah. aku kene tgk kalo rmbt gugur neh baru leh tau ape kes. wahhh udah mcm doktor plak haha.

Call me -fa- said...

wah...o'oi dh jd doktor pulaks...

aku dh byk miss la cite nur kaseh tuh!mmg aku follow every week act..

ni nk tgk dr tenet plak

nurulfive said...

beh : heheheh ko wajib ngadap pc layan nur kasih yg ko tinggal tuh. WAJIB ok!!!! huuuuuuuuuuuuuu

realisticjunky said...

aku xde per nak comment.saja nak menyibuk

orang biasa said...

beh, ko bley dapat ke dari tenet...
aku asyik telepas donlod jerk.. uploder sume dah kene sound ngn tv3..huhu, umah aku dah le tak de tb..