Tuesday, February 7, 2012

hijrah??

dari jumaat malam, aku kat bangi. rumah abg ajid. bukan saja-saja. ada urusannya.
nak jadikan cerita, kali ni agak fun.
mak cuba pegi surau setiap waktu. dan she seems so happy sebab boleh pegi surau jalan kaki aje.

tadi, abang ajid dan kak ipar buat lawak.
'ooi, adakah Nurul Salon akan berpindah ke Bangi?'
aku, pelik. apekah?
'mak dah seronok pegi surau tiap waktu nih'
ngehhhhhhh.

dan aku mula teringat dulu-dulu aku pernah cakap-cakap dengan diri sendiri.
kalau aku tak happy dengan tempat yang aku berada sekarang, aku ingat nak hijrah. mungkinkah berlaku?
mungkin. bila? wallahu'alam. aku mohon yang terbaik sahaja dariNya.

lokasi Bandar Baru Bangi nih memang menyentap perasaan! ;p

3 comments:

realisticjunky said...

ko jgn nak mengada!

arrgghhh

fine.ko boleh pindah dengan syarat ko duk umah bujang.senang aku nak crash ;p

orang biasa said...

Mehle ke bangi,senang skit aku nak g operate rambut. Hehe. Ni dok berkira bilala laki aki nak bwk singgah sri iskandar lagi. Jauh nau rasenye nak ke sane.

eimah said...

pegi la sume b'hijrah ye....hukhukhuk