Saturday, March 6, 2010

kesudahan biol yg melanda

setelah kepala aku biol utk beberapa hari...termasok pagi tadi, ianya berakhir dgn gunung berapi amazon ngahahahahahhaha....selesaiiiiii!!!

lemau tahap maximum aku pagi tadi...sampai tahap taknak keje bagai. oh serius lah!! mmg lemauuu amattttt. then pukul 10.05pagi staf aku call.




hmm....



coba kau dengar....


coba kau coba......
(ringtone hp aku haha)




aku : hello....ye tie..



staf aku: akakkkkkk.....takde letrikkk!! fius kene curi lagii!



degaaanggggggggg (mcm tong dram kosong jatuh dr tingkat 15)




tetibe pening lalat aku hilang...lemau aku jd limau..


dan perasaan bebas berterbangan~~

lalalalalalala.....

(oh ini rupenye keresahan yg melanda aku)



agak bengang tapi aku mcm rase legaa....
tibe2 aku berkata2 dgn hati kecikku...
boley pakai lagi instinct aku nih rupenye hehehehe...




oh yes...skang aku kat kedai, dh ada letrik setelah TNB dtg...walopon ade pertembungan dua budaya bila aku dah panggey kontraktor letrik suh buatkan hehehe. last2 kontraktor blah sbb TNB mcm marah ngeheheh sape suh lambat!!!!


kepada bakal2 usahawan...belajarlah dari kisah ini ye. simpan lah fius dlm kedai dlm 3-4bijik ye. dan make sure ade contact number electrician, plumber, pomen dan sebagainya.

sekian wassalam hehehehe....


la la la la la la la la la la la.........

3 comments:

nusk said...

begitulah asam garam seorang usahawan...yg mampu ku katakan

realisticjunky said...

weh, buat kotak khas n kunci lar kotak fius ko tu. x pun ko pasang je cctv kat tempat yg tersorok skit. geram giler nih!

nurulfive said...

gyah: thanx
mar: hahaha ko cerita benda ribu2 beb, tak mampu lah aku. takpe lah..brader TNB dah ikat dgn dawai, so susah kalo deme nk curi pasnih. geleng kepala jek deme bila tgk kedai aku kene lagik hahaha....