Wednesday, July 8, 2009

story mory....

story 1
bapak aku penah cite kat aku psl pengalaman dia waktu jd manager ladang dulu.
ada kes racun ilang..xtau sape amek.
pehtu bapak aku panggey mandur..sembang ngan mandur.

bapak aku cite pulak kat dia.
ada kecurian kat kampung..
org kg sepakat nak buat meeting nk tangkap pencurik,
agak2 sape yg lari dulu?

hm..ini kire kuiz ke? boleh la...

story 2
ada 2 org buruh
satu tuh jenis sempoi2, n ade dark history
satu lg sopan sket, wanita melayu
tp dua2 pon tak la jenis yg perfect

satu hari manager panggil dua2
yg no 1 takde ckp ape2
yg no 2 mule2 tak ckp
pastu mcm psycho2..mcm nk backing yg no 1
tp ckp yg tak best gk psl yg no 1
then ade org ke-3 kontek manager
gedebabom bongkar!
dua2 buruh buat hal
tapi
yg no 2 ilangkan diri
ape kene mengene ngan story 1??

story 3
aku nk pegi kl mlm ni
esok balik sini

story 4
td siang g tgk peti ais kt senheng
adik beradik nk beli tuk mak aku
tp utang! huahuaha...

story 5
aku nak balik dah..
dadaaa.......

story 6
thanx kawan2..

3 comments:

nasaoji said...

wehh..dah kater story mory, idok releven ko suh readers teka tekuk yer...

ko p kl?..ateh, tak mo kontek aku?..oo..aku bkn kawan ko...hohoho...;p

baik jgn utang, sb, silap ri bulan, kome mintak duit mak ko tuk bayr itu installmnt..ha, apo cito?....

eimah said...

nih story ke teke teki yang oi

green apple said...

boleh panjangkan sket story tu tak?