Wednesday, July 22, 2009

membezakan perbezaan

civic

altis

hehe...motif??
actually lame dh aku nk post entry nih tp byk benor iklannye.
alkisahnye dlm 2bln lepas kot...mase tu aku on the way balik dr kl nak ke perak then kt t.light, ade camry..fuhh cun. then aku tgk boot dia...'eh tak rapat la..' sounds like that la. but tuan kete relax jek..tuh yg aku tak phm, kete canggih2 tp tak pasan bonet tak rapat. then aku diamkan.
sepanjang perjalanan aku perhatikan camry. yep...design boot dia mcm tuh! nampak cam tak rapat...dlm erti kate laen, tak smart! heheh. then aku beralih arah ke kete2 honda...such as civic(haruss!!) dan accord...aku mule berkate 'toyota tak chantek..honda marvellous!' :: opss mar...no harm ok, tidak ditujukan utk ko...hanya utk mereka2 yg sedang memasang impian merealisasikan kereta idaman. teruskan usaha mencapai 'kete lentik' ko okay. u go gerl!!
kalo gamba aku nih tak jelas...kome try la tgk atas jalan beza dua kete nih. ini gamba terbaik yg aku dpt carik kt intenet. aku tak bermaksud kate altis tak best...masing2 ade kelebihan masing2 dan kekurangan...dan juga bergantung pd taste kan.
:: ini sumer ayat org timur ye...aku org timur ok, so kena ade ayat2 tapis hohooo...
gyah :: okay weh...ko try ajak budak2 g poye2 di sini hehe.
oh lg satu...wahai anda2 sekalian...tlg la kasi opinion yg psl promotion tuh. plzzzz....

2 comments:

realisticjunky said...

hey 1 thing 'bout toyota, bonet keta dier mmg sng terbukak arr, kekadang aku sllu kna horn.time hujan lar yg plng x best.abis basah jubah hitam aku.

nurulfive said...

huk??
confession of toyota's user la neh? wah wah...bunyi nye mcm nk booking kete laen jek haha.

aku kasik mase kat aku booking civic next year.
huhuu