Monday, June 1, 2009

sequal teka teki(aku tak reti eja menatang tu..sekuel,sequel..)

huahauhua serius aku gelak besar okkkk!!!

i wish...me lah that person....i wish haha.

ok tinggalkan layanan perasaan aku tuh. so? sape? ngehngeh..

camnie lah..kang aku riso kalo aku cite awal2 kang tuan badan marah lak(walopon dia bukan blogger)..

so utk menghormati tuan badan...aku pending la sampai ke tarikh yg diberitahu eh haha.
mungkin dalam seminggu dua lg aku bitau eh. ow...mar dah tau, tadi aku call dia n aku cite.

mungkin raye nanti majlisnye...hoho...here we go kuale!!! tetttttt!!! hahahaah



:: mar...perlukah ko mention that name?? grrrrrrr................

:: mcm best lak maen teka teki yg takde dlm buku neh kan...

7 comments:

-fa- said...

kuale?????

rozi ek?????

jeng jeng jeng

nasaoji said...

wahh..helooo..i pun dah tau yer...;p

nurulfive said...

hauhauhau......

salah salah...

woi beh...ko sesenyap jek ehhhhh...
aku udah tauuuu
aku udah tauuu
aku udah tauuuu
yeh yeh yeh yeh yeh yeh...

Call me -fa- said...

la.....

mane adil!!!!!


aku nk tau jugak!!!

aku bz dgn keje sekolah la o-oi....
sedey tau...internet pun tak brape nk dapat

green apple said...

ni teka-teki apa ni...ni camne aku nak jawab agak-agak kalau soklan pun aku tak tau

nurulfive said...

hawhaw...tetibe ngan kak di skali join nk jwb teka teki aku.

lahai kak di...akak kene panggey doremon ar, patah balek 12thn lepas tuk jd kami punye kawan skolah..

fa:: teka teki aku jek ko nk tau...'tekateki' ko tuh, sesenyap jek eh? takde mane senyapnye ko boley..aku dah tau dah psl cincin ko tuh. beh..dtg ar kedai aku bebile, leh gossiping..tp call aku dulu pape hal.

eimah said...

ish nih wat aku kompius....aku same mcm kakak green apple....