Wednesday, June 10, 2009

rabakkkkk

yeaahhhh.....amat sesuwaaiii dgn tema lagu blog aku neh.

ini lirik baru ::
rabak poketku
bintang menari2
atas kepale..........
berasap2 idung telinge..

hadoii...akhirnye aku udah di negeri kesayangan yakni perak.
ari sabtu g bangi umah abg ajid then smalam baru balek sini. kunun mcm lame la g sane tp rase cam 2hari jek. amat sangat amat amat yang amattt lahhhh bzzz.......
fuhhh serius penat!!

gambar2 nanti next entry baru aku letak eh. yang nie nk mukadimah jek dulu.

ohh yaa....berbalik pada tajuk entry aku neh, mengisahkan mengenai poket + acc bank aku yg sendat(bukan patutnye sendat tuh maknenye banyak ke? coz sendat tuh sempit, means terlalu banyak la kan coz tak muat space nk letak? hm wutever!)
ia mengisahkan tentang aku dan kesayangan ADV8892.
aku bwk kete aku g kl..so amek kesempatan nk servis kete la kunun. disebabkan aku agak2 kete haku tuh byk hal..aku pon budget laa rm400. itu pon mmg dah sipi-sipiiii jek wang nya. skali itu tokeh call aku
'allo amoi...u punye kereta aa...u amik pen sama kertas'(haaa...mase nih aku dah cam saspen)
'ok tokeh..sudah'
'ok...engine oil 65, oil treatment 15, oil filter 15, cooland 15, clutch 360...bla bla bla....(elok jek dengor yg rm360 tuh...rase tak dengor2 dah ape dia ckp, berpinor bijik mate...)...total semua rm841..'(wuttt?? LAPAN EMPAT SATU!!!)
then aku......
'ok la bos...nanti i call u balik a'
huuuwaaaaaaaaaaa....................rabakkk wehhh!!!!!!

aku pon discuss2 ngan ayahanda tercinta n dia kate ok pinjam dulu duet dia...
huhuu dlm erti kate laen...berjimat2lah anda selepas ini.....

skang nih dlm pale haku hanyelah...PULAU PINANG dan SITI NURHALIZA!!

camne ni..camne ni...camne ni...

adekah aku akan masok kategori membazir kalo aku spend kat benda yg mmg aku dh plan lame?? ishkkk...........

2 comments:

maru said...

hahaha patut lar senyap jer lps blk kl.aku dah agak msti ko tgh rabak ;p rilek arr dulu maser aku pki mazda limited edition terchenta tue pun sllu jer gie repair kna 800++ ;p da da sitiii

nurulfive said...

wekkk laaa...
aku tau laa ko org kaye weh..800 takde mende...ishhkkkk
penang...siti....
dua2 aku g!!!