Friday, January 9, 2009

aloha!!

wahhahahaha sape yg paham akan rase mcm nk sepak laju2 muke aku skang neh ahhahaha.
ishhhhhhhhhhh heppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aku kat cc
kat kedai aku ade customer tuh
so kejap jek
aku nk bitau yg pharmacist tuh ade semalam mase aku g sane!!
oh i am totally falllllllllllllllllllllllll
dah tau name dia jeng jeng jengggggggggggg
tapi frust sbb aku tak dpt amek ubat kaunter dia..dpt kaunter jiran. tapi kan..dia pandang2 aku...hmm adekah dia rase ape yg aku rase???? (statement nk kene terajang hahaha)
oppsss member aku dh miskol dah nih...hahahah
ish ishhh...sonoknye jiwe ku!!
harap2 ini thn bertuah tuk aku chaiyok chaiyokkkkk!!!!!!!!!!!!

::thanks laa gyah sbb ko amat memahami kegedikan yg melanda aku 2 3 menjak neh hahahaha....opssssss

4 comments:

nusk said...

ahahaa watever asal ko bahagia! jgn jiwa kacau sudah!keh keh

nasaoji said...

ko slalu meroyan ngn jiyah jer!!!!

aku kal tak jwp, msg tak reply...

nnt, aku tak mo la kal n msg ko lg...

eimah said...

wahahaha bagus2 ko trs'k tp jgn jiwe kaco n ghato udoh ye wakakaka

green apple said...

mesti hari2 berharap dapat sakit, bleh jumpa pharmacist kan?