Thursday, March 19, 2009

phase of life

semua tau perubahan fasa hidup.
aku tau. aku bersedia? tak pasti.
sbb aku tak rase yg perubahan itu akan dtg pada aku mase terdekat neh.
bukan aku menidakkan satu2 perkare..cuma nye, itu yg aku rase.
ape aku type neh? ape yg aku rase skang.
sepatutnye after berbulan aku tak update..suppose aku akan menggeletis type mcm2, dan mmg itu plan aku..tp bile start type..ini yg kuar.
aku kat mersing skang..gune laptop cousin.
aku byk berfikir kebelakangan ni...mcm2. dan insyaAllah aku tau arah tuju aku.
cuma ade jugak mase aku tersasar sekejap..ade mase aku lost sekejap tp alhamdulillah aku tak jauh menyasar. aku ingat lagik letak duduk aku.
setiap manusia akan berubah fasa idup masing2..cuma bagaimana kita memandang.
tak semestinya bila diijabkabul..itu baru dikatakan meningkat fasa idup.
aku..kawan2..keluarga..semua pon lalui benda yg sama, cuma dlm bentuk yg berbeza.
aku..rasa tanggungjawab yg makin menebal dlm diri aku.
aku tau t/jwb tu sbm ni tp aku tak galas dgn baik.
skag aku cuba utk buat yang terbaik..beri yg terbaik pd semua tanggungjawab aku.
bisnes dan keluarga. 2 perkara ni jek dh buat aku sikit lg jd siti nurhaliza(oppsss huahauhau)
aku makin rasa benda yg sepatutnye aku dh rasa 2thn yg lepas. lambat aku ni sbnrnye..haha.
aku tau kwn2 aku syg kat aku..nk tgk aku bersuami(wahhh ayat!), tp aku ok dgn diri aku skang. aku tak rase bakal suami aku boley terima aku punye situation yg bz gilar neh. aku takkan boley commit ngan sumer tuh wat mase ni.
aku cube nk catch up sesuatu 2010 ni..wish me luck!
aku sgt bahagia skang ngan kwn2 aku..aku rase, korang dh cukup utk aku tak risau pasal 'kawan'. waaa nk jiwang pulak aku tp ape yg aku pasti, tiap kali aku ngan kalian..hati aku senang, dan aku rase susah utk dpt perasaan tu dgn org laen. perubahan fasa tak merubah ape yg kita ada dr 1997..ikatan itu makin utuh, dah tersimpul mati!
thanks kat kalian..mar,odah, shimah,gyah,ain,uya,semua...takleh type semua. ape ni aku sebak lak. kita semua dah lalui 12thn usia perhubungan..aku bangga dgn itu. insyaAllah kita tetap bersama.

2 comments:

nusk said...

you go girl! our pray always be with u.. thanks for everything

maru said...

syndrom dah lamer x update ker? ;)